Politiek café VVD over veiligheid

Aanstaande maandag organiseert de VVD een politiek café over veiligheid. Gastspreker is Tweede Kamerlid Klaas Dijkhoff. Klaas Dijkhoff is sinds 2010 Tweede Kamerlid. In de VVD-fractie is hij woordvoerder veiligheid en openbare orde. Hij zal de bijeenkomst starten met een inleiding, waarna het publiek met hem in discussie kan gaan over alles op het gebied van veiligheid en openbare orde. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn: “Wat kan de overheid doen tegen motorbendes, voetbalhooligans en agressief uitgaanspubliek? Wat zijn de risico’s van cybercriminaliteit?” De bijeenkomst vindt plaats in Café de Branderij aan Middelweg 7 en begint om 20.30 uur. Belangstellenden zijn welkom. Aanmelden is niet nodig.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×