Tweede Kamerleden op bezoek bij Teldersschool

Afgelopen vrijdag kreeg de Teldersschool bezoek van een aantal Tweede Kamerleden. Vera Bergkamp (D66), Joel Voordewind (ChristenUnie) en Loes Ypma (PvdA) gingen samen met vertegenwoordigers van het ministerie van Onderwijs, de Kinderombudsman en de Stichting Alexander in gesprek met de leerlingen. Aanleiding voor het werkbezoek was het recente onderzoek over `pesten’ dat de leerlingen van de TOP-klas hebben uitgevoerd. Dit onderzoek is gedaan volgens de methode Kinderonderzoeksgroep en is mede begeleid door de Stichting Alexander. De Kamerleden en vertegenwoordigers van het ministerie van Onderwijs waren onder de indruk van de openheid en betrokkenheid van de leerlingen en leerkrachten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×