Kennismaken met de racefiets bij Swift

Volgende week zaterdag start bij de Leidse wielervereniging Swift een kennismakingscursus. De deelnemers leren tijdens zes bijeenkomsten hoe zij met hun racefiets bochten en waaiers kunnen rijden, moeten schakelen en remmen. Ook is er aandacht voor het rijden in een groep, goede voeding, het opbouwen van de conditie en het onderhoud van de racefiets. Swift organiseert de cursus samen met de Nederlandse Toerfiets Unie. De vrijwilligers van Swift die de cursus verzorgen, beschikken over het instructeursdiploma van deze unie. De trainingen starten in Park de Bult aan de Willem van der Madeweg en beginnen om 09.30 uur. Wie zelf geen racefiets heeft, kan er één huren. Meer informatie staat op www.fiets-fit.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×