Leiden krijgt parkeervergunningen voor Mantelzorgers

Op initiatief van het CDA in Leiden komen er in de Sleutelstad speciale parkeervergunningen voor mantelzorgers. Duo-raadslid Joery Strijtveen kwam met het plan dat gisteravond door vrijwel de hele raad werd overgenomen. Mantelzorgers die hulp verlenen aan mensen die in een parkeerrestrictiegebied wonen, maken nu hoge kosten voor hun vrijwilligerswerk. Onwenselijk, zo vindt het CDA.

Audiofragment: CDA duo-raadslid Joery Strijtveen zag zijn voorstel voor parkeervergunningen voor mantelzorgers gisteren gehonoreerd worden.

Hoe de gemeente uitvoering gaat geven aan het plan wordt nog nader uitgewerkt. Of er komen speciale vergunningen, maar het kan ook zijn dat mantelzorgers in aanmerking gaan komen voor extra kraskaarten, waarmee gratis kan worden geparkeerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×