Mannen met auto vol inbrekerswerktuigen opgepakt

Vannacht heeft de politie twee mannen opgepakt, die in hun auto allerlei inbrekerswerktuigen hadden liggen. De agenten zagen de twee, een 23-jarige man uit Voorschoten en een 31-jarige Leidenaar, rond 03-40 uur over de Rhijngeesterstraatweg rijden en wilden hun auto controleren. Ze lieten de wagen stoppen en zagen hoe één van de mannen iets onder zijn stoel gooide. Dat bleek ductape te zijn. Ze besloten de auto verder te onderzoeken en vonden verschillende lopers om auto’s te openen, pasjes, kniptangen, schroevendraaiers en zaklampen. De spullen zijn in beslag genomen en de mannen zitten vast voor verhoor.

Leiden Oegstgeest Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×