Acht uur overwerken voor het goede doel

Overwerken op vrijdagavond en er dan ook nog geen cent voor krijgen. Dertig creatieve ondernemers uit Leiden doen het graag op vrijdag 22 maart in het RAP Architectuurcentrum in Leiden. Om 18.00 uur gaf locoburgemeester Roos van Gelderen het startschot en om 2.00 uur vannacht is de tijd om. Voor vijf goede doelen gaan vijf teams van vijf personen onder leiding van een coach aan het werk om een huisstijl, website of reclamecampagne te maken.
Te volgen op Twitter via @8UO071 en Facebook Acht uur overwerken voor Leiden. Om 22.00 uur is heel Leiden welkom om de tussenstand te bekijken. In het RAP Architectuurcentrum, Nieuwstraat 33 in Leiden.

Audiofragment: Gerry van Bakel sprak met Laura van Swigchum en Eric Went over Acht uur overwerken voor het goede doel. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×