Concert Marevocale en Claudia Hulshof in de Marekerk

Aanstaande zaterdag geeft MareVocale, het kerkkoor van de Marekerk, een concert in het teken van Passie en Pasen. Het koor staat onderleiding van Henk Gijzen. Mezzo-sopraan Claudia Hulshof zal haar medewerking verlenen. Anton Doornheim bespeelt het orgel. Claudia Hulshof zingt de beroemde aria’s Buss und Reu en Erbarme Dich uit de Matthäus-Passionvan Bach. MareVocale zingt het slotkoor en het slotkoraal van de Johannes-Passion. Van Ceasar Franck staat het Dextera Domini op het programma. Het concert begint om 16.00 uur. De toegang is vrij. Een bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld.
Meer informatie staat op www.marekerk.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×