Gratis workshop ‘Minder stress en meer balans’ tijdens Open Coffee Civil Society Club

Wie volgende week vrijdagochtend de Open Coffee van de Civil Society Club Oegstgeest bezoekt, kan deelnemen aan een workshop `Minder stress en meer balans’. Deze gratis workshop wordt verzorgd door Marleen Abrahamse van In de Kern en Jeannette de Keijzer van Element Coaching. Overvolle agenda’s, een baan en gezin, sociale verwachtingen en verschillende verantwoordelijkheden maken het vaak lastig om een gezonde balans te houden tussen werk- en privéleven. Geestelijke en lichamelijke reserves worden structureel overbelast, ten koste van eigen balans en gezondheid, met alle gevolgen van dien voor mens en maatschappij. In toenemende mate nemen stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burn-out toe in de westerse maatschappij. De Open Coffee/Meet & Match vindt plaats op vrijdagochtend 12 april van 9.00 tot 11.00 uur in restaurant De Jonker aan de Lange Voort. Vanwege de workshop, zijn er dit maal geen gastsprekers. Wie aanwezig wil zijn, kan mailen naar info@civilsocietyclub.nl.

 

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×