PvdA gaat illegale reclameborden beplakken

De PvdA gaat illegale reclameborden voorzien van teksten. Regelmatig worden er in de stad rond lantarenpalen en bomen borden aangebracht met posters van feesten. Hoewel deze wijze van promotie illegaal is, is het lastig voor de gemeente hier tegenop te treden, want de organisatie van de feesten zegt niet verantwoordelijk te zijn voor deze reclamematerialen. De PvdA vindt de activiteiten die de uitgaansgelegenheden organiseren belangrijk voor een levendige en bruisende binnenstad. Veel inwoners van de stad ergeren zich echter wel aan de wijze waarop er door sommigen reclame gemaakt wordt voor deze activiteiten. Vanaf 1 mei zal de PvdA over de illegale borden banners aanbrengen met teksten als: `Geannuleerd tot volgend jaar’, `Alcoholvrij feest’, `Afgelast vanwege faillissement’ en `Alleen voor 65+’ers’. In Gent heeft een dergelijke actie aldus de PvdA succes gehad. De partij heeft organisaties die feesten organiseren inmiddels per brief op de hoogte gesteld van de actie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×