Burgemeestersbezoek voor mevrouw Grietje Petersen-van den Heuvel

Mevrouw Grietje Petersen-van den Heuvel kreeg afgelopen woensdag bezoek van burgemeester Lenferink, die haar kwam feliciteren met haar 100e verjaardag. Mevrouw Petersen-van den Heuvel is op 3 april 1913 in Rotterdam geboren en groeide op met drie broers en twee zussen. Ze trouwde in 1939 met de heer Nicus Petersen, die in 1976 overleed. Ze heeft drie zonen en een dochter. Grietje Petersen-van den Heuvel heeft veel vrijwilligerswerk gedaan. Ze zette zich onder andere in voor de kerk en bij stichting gecoördineerd bejaardenwerk. Het is een gezellige dag geweest voor mevrouw Petersen-van den Heuvel. Na het bezoek van de burgemeester heeft ze haar verjaardag gevierd in de vijverzaal van de Robijnhof, samen met haar kinderen, zeven kleinkinderen, vijftien achterkleinkinderen en neven en nichten die uit het hele land gekomen waren om haar te feliciteren met haar 100e verjaardag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×