Transvaal wil snelle invoering betaald parkeren

De Wijkvereniging Transvaal gaat parkeerwethouder Strijk volgende week vragen om zo snel mogelijk een vorm van betaald parkeren in te voeren in hun wijk. Strijk rondde vorige week de evaluatie af van de Blauwe Zones en concludeert dat dat op veel plekken voor overlast zorgen. De komende weken gaat hij in gesprek met de verschillende wijken. Voor de zomer moet er dan een nieuw plan liggen om parkeeroverlast in de hele stad tegen te gaan.

Transvaal wil daar niet op wachten. Luuk Jacobs van de wijkvereniging denkt dat het goed mogelijk is om de invoering van betaald parkeren in Transvaal2 en Transvaal3 naar voren te halen. “De wethouder heeft al aangegeven dat de maatregelen sowieso gefaseerd worden ingevoerd en dat er zeker een vrom van parkeerrestrictie komt. Als onze wijk twee maanden vooruit loopt ontstaat er volgens mij geen situatie die heel erg afwijkt van wat er toch al in de pijpleiding zit”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×