Rijnlands Lyceum Oegstgeest ook gesloten

Naast de 20 middelbare en MBO-scholen in Leiden heeft ook het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest haar deuren gesloten. Zo meldt de school in een bericht op haar website. In het bericht staat dat in verband met de geweldsdreiging op een van de Leidse scholen het Rijnalnds Lyceum maandag 22 april gesloten is.

Bij de gesloten scholen in Leiden staat politie in kogelwerende vesten en hangen afzetlinten. Een enkeling die naar school komt wordt bij aankomst direct naar huis gestuurd. Wijkagenten gaan langs elke school om contact te leggen met de schoolleiding.

De Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden zijn vandaag gewoon open. De Hogeschool Twitterde “Hogeschool Leiden is vandaag gewoon geopend #hsleiden”.

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×