Inschrijven Rabobank Wensenfonds kan weer

Sinds zaterdag is het weer mogelijk verzoeken aan te melden bij het Rabobank Wensenfonds. Dit jaar is een jubileumjaar voor het Rabobank Wensenfonds. Tien jaar geleden startte Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest met het fonds dat verenigingen, stichtingen en instellingen uit de omgeving de mogelijkheid biedt om wensen in vervulling te laten gaan. Het gaat om wensen die normaal gesproken niet direct uitgevoerd kunnen worden vanwege een gebrek aan financiële middelen. Tot en met 23 juni 2013 kunnen wensen worden ingediend via www.rabobankwensenfonds.nl. Op de website staan de criteria waaraan ingediende wensen moeten voldoen om in aanmerking te komen voor nominatie en uitvoering, evenals het volledige wedstrijdreglement.

Jaarlijks worden zo’n vijfentwintig wensen werkelijkheid. Vanwege het 10-jarig jubileum van het Rabobank Wensenfonds wordt er voor deze editie een extra prijs ter beschikking gesteld. Normaal gesproken mag het realiseren van een wens maximaal € 5.000 kosten. De jubileumprijs bedraagt echter € 10.000! Hierdoor kunnen dit jaar ook grotere wensen in vervulling gaan. De jury nomineert vijf wensen die kans maken op deze prijs. Deelname aan de jubileumprijs sluit deelname aan het `reguliere’ Wensenfonds niet uit. Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen dit jaar dus zelfs twee wensen indienen. De jury van het Rabobank Wensenfonds bestaat uit zeven leden van de ledenraad van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Zij nomineren in juli vijftig wensen uit de geldige inzendingen. Van 17 augustus tot en met 27 oktober is het vervolgens de beurt aan de inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Via www.rabobankwensenfonds.nl kunnen zij dan een stem uitbrengen op hun meest favoriete wens. Tijdens de Coöperatiedag op 21 november, worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×