Inloopconcert Lokhorstkerk met zang en muziek

Aanstaande donderdagmiddag verzorgt een groep dubbelstudenten het maandelijkse inloopconcert in de Lokhorstkerk. Er is gekozen voor een programma bestaande uit kamermuziek van verschillende componisten. Uit de 19e eeuw klinken liederen over lente en liefde van Robert Schumann en Gabriel Fauré, gezongen door de sopraan Shelby Ueckermann met pianobegeleiding van Oskar Bles. Naomi Bikker (dwarsfluit) en Marleen van der Berg (hobo) spelen onder begeleiding van Bles een Triosonate in c van de 18e-eeuwse Johann Joachim Quantz. Ook de 20e eeuw is rijk vertegenwoordigd met `Oblivión’ van Ástor Piazzolla (voor hobo en piano), met een werk van Alberto Ginastera (voor fluit, hobo en piano) en met de 4e Suite van Franz Wigy, gespeeld door Sophie Vroegop (altviool) en Lieselotte van Tol (piano). Het concert begint om 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×