Kees van Leeuwen en Laura Koehler, foto: PR.

10.000e bezoeker Theater Ins Blau in zonnetje gezet

Gisteren ontving Laura Koehler uit Leidschendam uit handen van theaterdirecteur Kees van Leeuwen een grote bos bloemen en een blauwe sleutel. Zij bleek tot haar eigen verbazing de 10.000e bezoeker te zijn van het theater, dat vorig jaar september haar deuren opende. Voor alle andere bezoekers was er champagne. Van Leeuwen: “We vinden het geweldig dat zoveel mensen in Theater Ins Blau een voorstelling hebben bezocht. Dat we nu al zoveel bezoekers hebben gehad hadden we niet verwacht. Reden genoeg om dat te vieren én om vooral zo door te gaan.” Op donderdag 2 mei presenteren de Leidse Schouwburg, Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau hun eerste gezamenlijke seizoensbrochure.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×