Foto: PR.

Duo-expo Marijke Wessel en Ni-el bij Oude Raadhuis

Tot en met zondag 26 mei exposeren Marijke Wessel en Ni-el bij Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. De feestelijke opening vindt plaats op 5 mei om 16.00 uur. Ni-el heeft een opleiding tot fotograaf gevolgd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst in den Haag, maar startte zo’n drie jaar geleden met zijn grote passie: beeldhouwen. Hij werkt uitsluitend met hout in grote formaten en hakt uit ruwe boomstammen geabstraheerde vrouwelijke torso’s. Wessel volgde haar opleiding aan de Vrije Academie Rotterdam en de Nieuwe Akademie Utrecht en werkt met materialen als, verf, inkt, houtskool, wol en potlood. Door het gebruik van draden in complexe structuren ontstaan verrassende effecten.

Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×