Zonovergoten LadiesWalk groot succes

Afgelopen zondag gingen honderden deelneemsters op weg voor de jaarlijkse Groepswijzer.nl LadiesWalk. Het weer was perfect voor een sportieve loop van 10 of 20 kilometer. Met de wandeling werd geld ingezameld voor het Liliane Fonds. De start vond plaats aan de Haagweg 4 en de route liep door de Leidse binnenstad en het Zoeterwoudse polderlandschap. De Hortus Botanicus en de nieuwe Vogelhof in de Oostvlietpolder werden door de deelneemsters als hoogtepunt genoemd evenals de ‘stops’ bij het nieuwe theehuis in Cronesteyn ‘De Tuin van de Smid’ en in de binnentuin van Haagweg 4. De tevreden deelneemsters ontvingen een rijk gevulde goodiebag. (Foto: www.ladieswalk.nl)

Leiden ladieswalk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×