Leiden neemt deel aan 66e Bevrijdingsvuurestafette

Ook dit jaar neemt Leiden deel aan de Bevrijdingsvuurestafette. In de nacht van 4 op 5 mei wordt het Bevrijdingsvuur voor de 66e keer plechtig ontstoken bij Hotel de Wereld in Wageningen, waarna lopersgroepen uit het hele land het vuur verspreiden. Ook Leiden is dit jaar weer van de partij. De organisatie, een samenwerking tussen Sportbedrijf Leiden en de Leiden Road Runners Club, heeft een team samengesteld van jonge en oude lopers. Het team legt een route van ongeveer 103 km af. Eenmaal in Leiden, zal de groep ontvangen worden door loco-burgemeester van Gelderen. Zij neemt het vuur rond 13.30 uur in de Doezastraat in ontvangst. Belangstellenden kunnen Het laatste stukje van de route, van de LRRC naar de Doezastraat, meelopen. Wie dat wil, kan zich tussen 12.00 en 12.15 uur bij het Clubhuis aan Voorschoterweg 8 melden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×