Roos van Gelderen trapt af bij Street Cup

Op zaterdag 4 mei om 12.30 trapt wethouder Roos van Gelderen af bij de Dutch Street Cup. Het straatvoetbaltoernooi voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen vindt zoals altijd plaats op de Beestenmarkt. Het Leidse team wordt gevormd door cliënten van De Binnenvest en wordt gecoached door Marten Walen. Naast een Leids team zijn er nog zeven andere teams uit verschillende steden.

Audiofragment: Sportcoach Marten Walen over de Dutch Street Cup van aanstaande zaterdag.

Door middel van sport en dit toernooi in het bijzonder wordt de nadruk gelegd op de mogelijkheden en niet de onmogelijkheden van mensen. Het wordt dus een positieve middag. Het evenement begint om 11.00 en eindigt om 17.00 met de uitreiking van de beker.

Tijdens het toernooi strijden de teams om een finaleplaats, de finaledagen zijn op 5 en 6 juli en vinden traditiegetrouw plaats op de Dam in Amsterdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×