Avondbios Voorschoten sluit proefperiode af met keuzefilm

Sinds 3 februari organiseren de vrijwilligers van Kinderfilmtheater Voorschoten elke zondag- en maandagavond een filmavond onder de noemer Avondbios Voorschoten. Een proefperiode waarin wordt onderzocht of een bioscoop in het Cultureel Centrum haalbaar is.

Op 30 juni wordt de proefperiode van de Avondbios afgesloten met een keuzefilm. Het publiek heeft daarvoor de keuze uit vijf zeer verschillende films: Intouchables (2011), Hugo (3D, 2011). Et si on vivait tous en ensemble (2011), To Rome with love (2012) en Hitchcock (2012). Stemmen kan via Facebook (Avondbios Voorschoten), avondbios@gmail.com of een stemformulier verkrijgbaar bij de bioscoop.

Vanavond is er nog gelegenheid naar Carnage te gaan. En de rest van de maand mei staan nog drie films op het programma: Life of Pi, Wadjda en Oh Boy. Beide laatste films zijn premières.

Life of Pi

Eerste en tweede pinksterdag staat de 3D-film Life of Pi op het programma van de Avondbios in Voorschoten. In de recensies geprezen als een spannend, wonderbaarlijk mooie en overtuigende 3D-film.Een film van regisseur Ang Lee, gebaseerd op het gelijknamige boek van Yann Martel uit 2001. Beide avonden begint de film om 20.00 uur. Avondbios Voorschoten zit in het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan 4 in Voorschoten.

Kaarten kosten €7 en zijn te reserveren via avondbios@gmail.com of stuur een sms met naam, datum voorstelling en het gewenste aantal kaartjes naar 06 10331176. Bestelde kaartjes moeten een kwartier voor aanvang worden opgehaald. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa vanaf een half uur voor aanvangstijd.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×