Grote schoonmaakactie Stevensbloem

Een groep vrijwilligers maakt op zaterdag 25 mei de Stevensbloem schoon. De schoonmaakactie is de aftrap voor een jaar vol culturele activiteiten en ontmoetingen, georganiseerd door Kunstcollectief Morslevend. Het onderhoud begint om 11.00, iedereen is welkom om samen met kunstenaars en winkeliers de handen uit de mouwen te steken. Hierna is er om 14.00 een borrel in Stevensbloem 27, komend jaar de thuisbasis van de kunstenaars. De muziek tijdens de borrel wordt verzorgd door het folktrio Outspoken.

Audiofragment: Simone van Olst vertelt in Nieuws071 over het opknappen van winkelcentrum Stevensbloem

Het cultuurproject geeft het winkelcentrum een positieve impuls in afwachting van de renovatie in 2014. Het is een initiatief van de winkeliersvereniging, Cultuurfonds Leiden en Wijken voor kunst en wordt mede ondersteund door eigenaar Urban Interest. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×