Groen-Wit in actie tijdens halve finale Acrogym (foto: PR)

Goud en brons in halve finale Acrogym voor Groen-Wit

Tijdens de tweede ronde van de halve finales het afgelopen weekend in Leeuwarden, heeft Groen-Wit weer twee startbewijzen voor het NK Acrogym in de D-lijn verdiend. Het mixpaar haalde goud en bij de damesgroepen werd een bronzen medaille behaald. Met de geduchte concurrentie uit het noorden van het land, die een ’thuiswedstrijd’ had, is dit een prima prestatie. Beide teams hebben zich hiermee ook verzekerd van een plek in de finale Acrogym, die op 8 juni wordt gehouden in Oss.

 

De teams in de B-lijn gaan tijdens hun plaatsingswedstrijden in de komende weken nog proberen een plek op het NK–ABC op 15 juni in Rotterdam te verdienen. De Acrogym van Groen-Wit timmert hard aan de weg en zet Leiden goed op de kaart. Op dit moment doen er in juni in elk geval al zeven Leidse Groen-Witteams mee aan het Nederlands Kampioenschap.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×