Belangstellenden welkom bij Pinksterviering Apostolisch Genootschap

Aanstaande zondagmorgen zijn geïnteresseerden welkom bij de Pinksterviering van het Apostolisch Genootschap. De viering begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. De Eredienst bevat onder meer een muzikaal programma en een toelichting als kennismaking met voor dit genootschap bijzondere gebruiken. Na afloop is er koffie.

Het Apostolisch Genootschap komt bijeen aan César Franckstraat 38. Voor de kleinste kinderen is er opvang. Het Apostolisch Genootschap ziet Pinksteren als een feest van bezieling en enthousiasme. In de apostolische Eredienst op Eerste Pinksterdag staat het opnieuw bezield raken van het ideaal “In liefde werken aan een menswaardige wereld” centraal. Het genootschap zoekt daarbij van mens tot mens naar een eigentijdse invulling van dit ideaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×