Singelpark Kweektuin in aanbouw (Foto: PR)

Kweektuin zoekt tweedehands planten

Naast Leiden Centraal is een kweektuin aangelegd. Het is de bedoeling dat in het Singelpark Kweektuin zoveel mogelijk verschillende planten gaan groeien. Iedereen die nog en plantje over heeft, kan deze afgeven aan de Vrienden van het Singelpark. Zij zullen de planten verder kweken, totdat ze geplant kunnen worden in het park. Zo ontstaat er een park met  verschillende planten, met allemaal een eigen verhaal.

Tussen de 10:00 en 12:00 uur kunnen inwoners, bezoekers en bedrijven van Leiden hun boompje aanstaande zaterdag 18 mei afleveren bij de Kweektuin. De plant mag niet woekeren en de stam mag niet breder zijn dan 20 centimeter.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×