Souk in Leiden Noord

Op zondag 7 juli wordt in Leiden-Noord een Souk georganiseerd. Hoofdbestanddeel van deze multiculturele dag is een rommel- en informatiemarkt met daar omheen live muziek, een kindervrijmarkt, straat(muziek)voorstellingen, theateracts en workshops. Op het marktterrein vinden ook diverse workshops plaats zoals sieraden maken en cupcakes versieren.

Ook kunt u zich laten beschilderen met henna, uw haar versieren en vlechten of uw nagels laten verzorgen en opmaken. Kinderen kunnen zich laten schminken en een mooie tatoeage nemen. Ook is er een springkussen.

De kerk van de Baptistengemeente Leiden in de Driftstraat is deze dag vanaf 12.00 uur geopend voor bezichtiging. Zij verzorgen een High Tea. Buurtcentrum ‘de Kooi’ en de brede school ‘het Gebouw’ doen ook mee met een gevarieerd (muziek) programma dat ondersteund wordt door Muziekcentrum Noord. Bewoners van De Kooi zorgen voor zoete en hartige hapjes uit verre landen.

De Souk duurt van 10.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden in de Driftstraat en het Bonaireplein.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×