Duurzaamheid nieuwe hype onder Leidse studenten

Het Minervahuis aan de Jan van Goyenkade 11 heeft de Student Energy Race gewonnen. Dit werd gister bekend gemaakt op het eindfeest in de HIFI. In totaal deden er acht studentenhuizen van verschillende studentenverenigingen mee aan de wedstrijd. De winnaar heeft in de periode november tot maart ruim veertig procent bespaard aan gas en elektra.

Audiofragment: Max Heck en Reinout van der Meer, beiden lid van Minerva, vertellen over de groene evenementen van Minerva

Het lijkt wel alsof groen de nieuwe mode is in het Leidse studentenleven. Het 200-jarige bestaan van Minerva wordt volgend jaar groots gevierd, maar wel zo energiebewust mogelijk. Alle energie die gebruikt wordt bij de viering van het lustrum moet duurzaam worden opgewekt. Minerva is nog opzoek waar alle re√ľnisten kunnen verblijven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×