Foto: M. Wonnink (District 16).

Nachtelijke plofkraak geldautomaat

Vanmorgen vroeg werd de politie gewaarschuwd dat er in de Merenwijk harde knallen waren te horen. In het winkelcentrum aan de Ketelmeerlaan is door middel van een plofkraak geprobeerd een geldautomaat leeg te halen. De criminelen hebben waarschijnlijk weinig succes gehad volgens onze verslaggever. Deze zag namelijk wel gasflessen staan, maar de geldautomaat leek intact. Naast de geldautomaat stond een auto, deze is in de brand gegaan. De brandweer heeft de auto geblust en direct de geldautomaat nagekeken. De (technische)recherche is een onderzoek gestart naar wat er zich allemaal vannacht heeft afgespeeld.

Film: District 16

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×