Op zaterdag 18 mei opende Theater Gajes met Agora Phobia de Signatures, Cultuurweken Leiden (foto's: Emile van Aelst)

Spectaculaire opening Signatures, Cultuurweken Leiden

Zaterdag 18 mei zijn de Signatures, Cultuurweken Leiden spectaculair geopend op het Stationsplein. Theater Gajes zorgde met hun voorstelling Agora Phobia (pleinvrees) voor een spannende start van het cultuurfestival. Leiden vormt van 19 mei tot 9 juni het decor voor de tien evenementen die het hoofdprogramma vormen van het Leidse cultuuraanbod.

In deze spectaculaire voorstelling leidde Theater Gajes het publiek met optische trucs in de vreemdste bouwput die de stad ooit zag met graafwerkzaamheden, gesprongen waterleidingen, rondvliegende stenen en acrobatische bouwvakkers. Met behulp van vreemdsoortige machines, fysiek sterke acteurs en live muziek verrijst niet alleen een futuristisch bouwwerk, maar ook een turbulent avontuur. Spannend van de eerste tot de laatste minuut.

De Signatures zijn de Leidse Hofjesconcerten, Schemerstad, Museumnacht Leiden, Openlucht Poƫziemanifestatie, Beelden in Leiden, Nacht van de Viool, SummerJazz Festival, LIFF Summer Special, Arianna van De Veenfabriek en de Leidse Olympus. Allemaal tegen de achtergrond van of op een unieke locatie in onze mooie stad. Kijk voor meer informatie op www.leiden.nl.

Op 18 mei 2013 opende Theater Gajes met Angora Phobia op het Stationsplein de Signatures cultuurweken in Leiden, foto’s: Emile van Aelst

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×