Gezamenlijke wijkkrant Meerburg/Roomburg wordt MEERROOM

Aanstaande vrijdag zullen de wijkverenigingen Meerburg en Roomburg het eerste exemplaar van hun gezamenlijke wijkkrant presenteren. Deze krant heeft de tijdelijke naam MEERROOM meegekregen. Suggesties voor een andere naam, zijn welkom. De verenigingen hebben besloten samen één krant uit te geven omdat dat de kosten drukt en het werven van meer advertentie-inkomsten eenvoudiger maakt. Bovendien hebben de twee verenigingen veel gemeenschappelijke belangen, onder meer op voorzieningenniveau en bereikbaarheid. De eerste krant wordt vrijdag om 17.00 uur bij Buurtcentrum Matilo aan de Zaanstraat gepresenteerd. Belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×