Amnesty Leiden zoekt vrijwilligers

Amnesty Leiden zoekt vrijwilligers voor het organiseren van film- en debatavonden, brieven schrijven en mensenrechtenlessen verzorgen op scholen. En dat is slechts een greep uit de talrijke activiteiten van de Leidse werkgroep van mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Om deze acties blijvend mogelijk te maken, is Amnesty Leiden op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Circa vijftig vrijwilligers geven vandaag de dag Amnesty in Leiden een gezicht. Individueel, als flexwerker of als vast lid van een van de subgroepen die Amnesty Leiden telt, zetten zij zich belangeloos in voor de doelstellingen van Amnesty. Zoals dialoog over mensenrechten aanwakkeren en de publieke opinie beïnvloeden. De Leidse vrijwilligers organiseren onder ander de maandelijkse debat- en filmvertoningen onder de noemer ‘Movies that Matter’.

Er is altijd ruimte voor nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.leiden.amnesty.nl. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, via amnestyleiden@gmail.com en vermeld daarbij motivatie, naam en telefoonnummer.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×