Halbe Zijlstra (foto: VVD)

Halbe Zijlstra (VVD) komt 3 juni naar Leiden

Hoe zit het met de verkiezingsbeloften van de VVD? De samenwerking met de PvdA en de campagne van de VVD voor de raadsverkiezingen van 2014? Wie wil, kan het volgende week maandag vragen aan de fractievoorzitter van de VVD, Halbe Zijlstra. Hij is 3 juni te gast in het politiek café van de VVD in Café de Branderij aan de Middelweg.


Het politiek café begint om 20.30 uur. De deur gaat open om 20.00 uur. VVD-lid of niet, iedereen is van harte welkom.

Halbe Zijlstra is sinds 1 november 2012 is fractievoorzitter van de grootste partij in de Tweede Kamer. Daarvoor was hij staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het kabinet-Rutte. Van 2006 tot oktober 2010 was hij al lid van de Tweede Kamer. Halbe Zijlstra studeerde sociologie in Groningen en was raadslid in de gemeente Utrecht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×