Club Restaurant De Volharding geopend

Aan de Haven in Leiden is Club Restaurant De Volharding geopend. Terwijl er nog druk in en aan de panden wordt geklust, genieten op het terras de eerste gasten van het zonnetje. Op 14 juni is de officiële opening door wethouder Van Woensel. Dan is ook echt alles klaar. Op de eerste etage komen zes hotelappartementen.

Audiofragment: In de voormalige ‘Jonk-panden’ aan de Haven heeft De Volharding inmiddels de deuren geopend.

De Volharding bestaat uit vier gedeelten. Een restaurant, een lounge-bar, een grand café en een groot terras direct aan de passantenhaven. Daar kunnen bezoekers die per boot komen ook aanleggen en als ze willen hun drankjes of diner aan boord geserveerd krijgen.

Wilbert Streng van De Volharding is geen onbekende in de Leidse horeca. Eerder werkte hij bij de Oude Harmonie en bij restaurant De Grote Beer. Van De Volharding wil hij een gave lounge-zaak maken met regelmatig live muziek. Geen keiharde house, maar relaxte muziek en bijvoorbeeld een saxofonist.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline