Prijsuitreiking mbo-uitblinker 2013. Coen Jonker is de trotse winnaar. (Foto: Nicole Romeijn)

Coen Jonker verkozen tot mbo-uitblinker 2013

Uit 11.000 studenten van het ID College werd de Leidse Coen Jonker verkozen tot mbo-uitblinker 2013. In dezelfde verkiezing werd het bedrijf Technolab verkozen tot het beste leerbedrijf van 2013. De uitreiking was in theater De Tobbe in Voorburg en werd gepresenteerd door Dennis Storm, bekend van BNN.

Tijdens zijn stage heeft Jonker een project georganiseerd waar 700 basisschoolleerlingen een stroomkring vormden en daarmee de feestverlichting van Leiden ontstak. Hiermee heeft hij de kinderen op een inspirerende manier kennis laten maken met techniek. Volgens de jury pakt de student alle kansen die het mbo hem te bieden heeft. Jonker heeft stage gelopen bij Technolab, wat tevens hèt leerbedrijf van 2013 is. Het is toeval dat de winnaar van mbo-uitblinker heeft stage gelopen bij hèt leerbedrijf. Dit is nog nooit eerder voorgekomen in de tien jaar dat de verkiezing gehouden wordt.

Als vertegenwoordiger van het ID College maakt Coen Jonker ook kans om de landelijke titel mbo-uitblinker te krijgen. Vanaf 17 juni kan er op hem gestemd worden op www.ditismbo.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×