Commissariaat neemt nog geen besluit lokale omroep

Het Commissariaat voor de Media in Hilversum heeft afgelopen dinsdag toch weer géén besluit genomen over wie de lokale omroep in deze regio wordt. Eerder werd aangegeven dat de omroepen Unity, Sleutelstad en Nens dinsdagmiddag de uitslag zouden krijgen. Later werd dat verschoven naar vandaag, maar nu zegt het commissariaat wellicht nog wel enkele weken extra nodig te hebben om een besluit te nemen. “Zorgvuldigheid staat voorop”, zo laat een woordvoerder weten: “Daarom is het besluit afgelopen dinsdag aangehouden”.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline