Het lange wachten heeft 1 voordeel: gedeelde smart is halve smart. Van links naar rechts Emile van Aelst (Sleutelstad), Leendert Beekman en Rudo Slappendel (Unity) en Chris de Waard (Sleutelstad) tijdens de haringveiling in Leiden. (Foto: Trudy Kwik).

Commissariaat neemt nog geen besluit lokale omroep

Het Commissariaat voor de Media in Hilversum heeft afgelopen dinsdag toch weer géén besluit genomen over wie de lokale omroep in deze regio wordt. Eerder werd aangegeven dat de omroepen Unity, Sleutelstad en Nens dinsdagmiddag de uitslag zouden krijgen. Later werd dat verschoven naar vandaag, maar nu zegt het commissariaat wellicht nog wel enkele weken extra nodig te hebben om een besluit te nemen. “Zorgvuldigheid staat voorop”, zo laat een woordvoerder weten: “Daarom is het besluit afgelopen dinsdag aangehouden”.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×