De hele zomer is Beelden in Leiden nog te bezichtigen aan de Hooglandse Kerkgracht. (Foto: Chris de Waard).

Stichting Beelden in Leiden organiseert verhalenwedstrijd voor de jeugd

Jongens en meisjes die graag verhalen schrijven, kunnen meedoen aan een verhalenwedstrijd. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Beelden in Leiden en draait om de tentoonstelling Talent en Traditie, die op de Hooglandse Kerkgracht te zien is.

Het is de bedoeling dat de deelnemers een verhaal schrijven over kunst. Dat verhaal kan bijvoorbeeld gaan over kunst die ze ergens gezien hebben, of over wat ze leuk vinden aan kunst of wat juist niet. 

De verhalen moeten uiterlijk 23 juni gemaild zijn naar info@beeldeninleiden.nl. Op zaterdag 6 juli om 12.00 uur maakt Maarten biesheuvel de winnaars bekend. Zij ontvangen cadeaubonnen. Meer informatie over de wedstrijd staat op www.beeldeninleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×