Een impressie van de nieuwbouw van Xenia.

Wethouder Van Gelderen geeft startsein voor bouw Xenia

Aanstaande woensdag onthult wethouder Van Gelderen officieel het bouwbord op de bouwlocatie van Hospice Xenia aan de Kloosterpoort, als teken van de start van de bouw. SLS Wonen bouwt het hospice. Xenia huurt het en zorgt voor de inrichting. Op de rustige locatie aan de Kloosterpoort kunnen zes zieke jongeren bijna net als thuis wonen met het stadse leven om de hoek.

Bij Xenia staan de wensen en mogelijkheden van de gasten voorop en zal er de nodige aandacht zijn voor hun naasten. Naast de noodzakelijke medische ondersteuning die 24 uur per dag aanwezig is, zijn zowel nu als na de opening veel vrijwilligers nodig voor alle mogelijke werkzaamheden en activiteiten om de kwaliteit van leven van de gasten te optimaliseren. Meer informatie is te vinden op www.xeniahospice.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×