Foto: PR.

Tweede editie Leids Amateurkunst Festival van start

Het eerste Leids Amateurkunst Festival was vooral gericht op koren, maar de tweede editie biedt een breed scala aan amateurkunstbeoefenaars zoals: instrumentale ensembles, theater, fotografen, een kindertheatergroep, dans, een kinder- en jeugdorkest, schildersgroepen, koren en een kinderkoor. Het festival staat deze keer in het teken van samenwerking en ‘cross-over’. Interessant is het feit, dat binnen al die verschillende disciplines bijzondere samenwerkingsverbanden zijn ontstaan. Het festival wordt gehouden op 29 juni in de Stadsgehoorzaal. Overdag wordt er druk gerepeteerd voor het spetterende avondprogramma, dat wordt afgesloten met de uitvoering van het stuk Blicke van de Leidse componist Leonard Evers, voor 300 zangers, 100 theekopjes, dansers en ensemble.
Meer info en volledig programma: www.leidsamateurkunstfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×