Bouwfonds gestart met verkoop woningen De Waterspiegel

Gisteren is Bouwfonds Ontwikkeling begonnen met de verkoop van het eerste blok eengezinswoningen in nieuwbouwproject De Waterspiegel. Dit project is onderdeel van de nieuwbouwwijk ‘Oegstgeest aan de Rijn’, gelegen aan de Sterreschans in Oegstgeest. De Waterspiegel is een kleinschalig project aan een groene laan, met speelplekken en singels. De eerste elf woningen zijn nu in de verkoop gegaan, de overige woningen van dit deelplan volgen snel daarna. De nieuwbouwwoningen hebben een woonoppervlak van ongeveer 115 tot 133 vierkante meter en zijn te koop vanaf 249.950 euro vrij op naam. Er zijn gisteren ongeveer 90 brochures uitgedeeld bij de informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject. Inschrijven voor de woningen kan nog tot maandag 8 juli 10.00 uur. Meer informatie staat op www.waterspiegel-oegstgeest.nl

 

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×