Hoogvliet wil tijdelijke supermarkt op Lakenplein

2

Als de alternatieve plannen doorgaan die het conglomeraat bestaande uit Provast, Hoogvliet, Qpark, Strukton vandaag heeft gepresenteerd, wil Hoogvliet een tijdelijke supermarkt openen op het dichtgetimmerde Lakenplein. In het alternatieve plan voor de twee ondergrondse parkeergarages wordt de Hoogvliet Supermarkt op de hoek van de Korevaarstraat en het Levendaal gesloopt en herbouwd. Tijdens die bouw wil Hoogvliet openblijven.

Delen

2 reacties

  1. Goed plan, ik wil echt een paar keer per week boodschappen blijven doen met de fiets bij deze Hoogvliet.
    De beste en goedkoopste supermarkt van Leiden.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline