Violiste Eva Stegeman, foto: Marco Hofste.

Jarig Hortus Ensemble opent festival

Op woensdag 17 juli gaat de tiende editie van het Hortus Festival weer van start. Het openingsconcert wordt gegeven door het jubilerende Hortus Ensemble, dat eveneens tien jaar bestaat. Het ensemble, onderleiding van Maarten van Veen, speelt het bekende pianokwartet van Camille Saint-Saëns en een prachtig pianokwintet van de vergeten Oostenrijkse componist Franz Schmidt. Het festival duurt tot en met 15 augustus en biedt maar liefst 28 zomerconcerten op prachtige locaties in de botanische tuinen.

Bezetting: Eva Stegeman – viool, Josje ter Haar – viool, Örsze Adam – altviool, Job ter Haar – cello, Maarten van Veen – Erard piano.

Kaartverkoop, meer informatie en volledig programma: www.hortusfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×