Foto: PR.

Speciaal Indonesiëweekend in Volkenkunde

Rijksmuseum Volkenkunde organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 juli een Indonesiëweekend vol activiteiten voor jong en oud. De unieke tentoonstelling ‘Een huis vol Indonesië – de Liefkes collectie’ staat centraal en is nog tot 21 juli te bezoeken. Tijdens het speciale weekend is er van alles te doen, zoals onder andere workshops vliegers en wayangpoppen maken. Voor de jongste bezoekers is er een workshop kindergamelan/wayangspel. Wie thuis een Indonesische kris of amulet heeft, kan deze meenemen en er meer over te weten komen.

Een Indonesiëweekend kan natuurlijk niet zonder hapjes en drankjes. Zo wordt er een sambalproeverij gehouden en kan men kennismaken met spekkoekijs en andere heerlijke zoete en hartige hapjes.
Meer info: www.volkenkunde.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×