Oorbellen in de serie 'Kasteelvrouwe' van Sonja Hunefeld, foto: PR.

Maja Houtman en Sonja Hunefeld te gast in de Zilverfabriek

In de Zilverfabriek van zilversmid Isabelle Riffon aan de Pieterskerk-Choorsteeg, presenteren Maja Houtman en Sonja Hunefeld vanaf augustus hun bijzondere handgemaakte sieraden. Houtman is gefascineerd door een zelf ontwikkelde filigrein- of draadtechniek en Hunefeld heeft het eeuwenoude granuleren aangepast aan andere metalen dan goud, zoals zilver en rood goud. Haar ontwerpen verwijzen met een subtiele knipoog naar de Middeleeuwen in de seie ‘Kasteelvrouwe’.

Naast sieraden exposeert kunstenaar Machtelt Ijdo haar kleurrijke landschappen.
De Zilverfabriek is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Meer info: www.isabelle-riffon.eu

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×