Kiwanis club Leiden knapt tuinmeubelen Swetterhage op

Op 11 mei en 2 juli zijn leden van Kiwanis club Leiden druk in de weer geweest met het opknappen van de tuinmeubelen van Swetterhage. De meubels zijn grondig schoongemaakt en voorzien van een beschermende laklaag. Het initiatief voor deze klus ontstond al eerder dit jaar en heeft alles te maken met de Kiwanis Doedag. Op deze dag tonen Kiwanians over de hele wereld hun maatschappelijke betrokkenheid door de handen uit de mouwen te steken. Op 6 april, de oorspronkelijke Doedag, waren de weersomstandigheden niet geschikt voor dit buitenwerk. Daarom is het werk iets uitgesteld. Kiwanis is een internationale organisatie van vrijwilligers die zich bezighouden met het inzamelen van geld om kinderen uit de hele wereld te helpen en hun een betere toekomst te geven.

 

 

 

Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×