Recordbedrag opgehaald door Rode Kruis

In de collecteweek vorige maand is door het Rode Kruis een recordbedrag van 28.750 euro opgehaald. De collecteweek is gehouden van 9 tot en met 15 juni in Leiden en omstreken. Het Rode Kruis laat weten dat de 28.750 euro, een zak van maar liefst 265 kilo, een record is en bedankt alle gulle gevers en collectanten. Met het geld organiseert het Rode Kruis activiteiten voor mensen in Leiden en omgeving. Ook staan zij paraat tijdens grote evenementen als bijvoorbeeld de 3 Oktoberfeesten, de Leiden Marathon, en de vorige week georganiseerde Lakenfeesten. Mocht er een groot ongeval of een ramp voordoen staat het Rode Kruis ook paraat met haar vele vrijwilligers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×