Nieuwe digitale brochure Leiden Bio Science Park

Er is een nieuwe digitale brochure voor het Leiden Bio Science Park uitgebracht. De digitale uitgave heeft de naam ‘Leiden Bio Science Park, Key to Discovery’ meegekregen, en bevat kaartmateriaal, een schat aan cijfermateriaal en feiten, verwijzingen naar bronnen voor meer verdieping en veel achtergrondinformatie over het park en de daar gevestigde bedrijven en instellingen. Er kan via een overzichtelijke structuur gezocht worden op deelonderwerpen. De brochure is ook  in het Engels beschikbaar en daarmee ook goed te gebruiken voor internationale geïnteresseerden.

 

De digitale uitgave, een interactieve PDF, is in te zien en te downloaden via de Leiden Bio Science Park website. Het eerste, gedrukte exemplaar werd feestelijk uitgereikt aan de heer Frans Dekker, scheidend directeur Vastgoed van de Universiteit Leiden, tijdens diens afscheid op 15 mei jl. Hij ontving de fraai ingebonden versie, vanwege zijn bijzondere verdiensten voor onder meer Leiden Bio Science Park.

 

De publicatie is een initiatief van gemeenten Leiden en Oegstgeest, Leiden Bio Science Park foundation, Studio Hartzema en Res & Smit real estate support.

 

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×