Politie Oegstgeest zoekt messentrekker

De politie zoekt getuigen van een poging tot zware mishandeling op donderdag 11 juli. Een man zwaaide op het Bert Garthoffpad in Oegstgeest met een mes rakelings langs een fietsster. Gisteren heeft de politie wel al een verdachte aangehouden.

De fietsster reed rond 17.30 uur over het fietspad langs het spoor. Bij een tunneltje ter hoogte van de Eli Heimanshof stapte een man uit de bosjes. Toen de fietsster met een boog om hem heen reed, zwaaide hij met een mes en miste de vrouw daarbij maar net. De gewaarschuwde politie heeft nog in de buurt gzocht naar de man, maar hem niet meer aangetroffen.

Op basis van het signalement dat de fietsster van de man kon geven, is gisteren een 57-jarige man uit Oegstgeest aangehouden. Ondanks deze aanhouding wil de politie graag spreken met getuigen van de poging tot zware mishandeling. Ook getuigen die de man op donderdag 11 juli hebben gezien op het fietspad aan het Bert Garthoffpad wordt gevraagd te bellen met de politie via 0900-8844.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×