Singer-songwriters op het waagstrand, foto: PR.

Singer-songwriters op Leids strand

Omdat het buiten nu ook volop standweer is, heeft het Waagstrand de openingstijden veranderd. Het binnenstrand opent de deuren op donderdag tot en met zaterdag tussen 17.00 en 01.00 uur. Het Waagstrand gaat alweer zijn vierde week in en brengt weer een swingend programma. Zo staan aanstaande donderdag diverse singer-songwriters en bandjes met de voeten in het zand en vrijdag is de beurt aan DJ RAFIKI met een 4,5 uur durende set. Zaterdag 20 juli komt KLIKK naar de Waag en kunnen bezoekers genieten van de beste ‘deep- en techhouse tunes’ door ‘KLIKK residents en vrienden’.

Het volledige programma is te volgen op facebook.com/Waagstrand

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×