SP wil duidelijkheid over kwijtschelding gemeentebelasting zelfstandige ondernemers

De SP heeft vernomen dat de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) automatisch verzoeken tot kwijtschelding van ondernemers afwijst met als reden dat zij geen bijstand krijgen. Dat is tegen de afspraken die zijn gemaakt in het coalitie-akkoord. In Leiden kunnen zelfstandige ondernemers die op of onder het bijstandsniveau verdienen namelijk ook in aanmerking komen voor kwijtschelding van de lokale belastingen. De SP wil opheldering van het College van Burgemeester en Wethouders. Louk Rademaker, raadslid voor de SP, stelde daarom schriftelijke vragen. In de uitzending van Nieuws071 gaf hij uitleg wat de SP wil weten en waarom zijn partij zich zorgen maakt.

Audiofragment: Ivo van Spronsen in gesprek met SP-raadslid Louk Rademaker over kwijtschelding gemeentelijke belasting voor zelfstandige ondernemers

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×