Verdachten heling aangehouden

In het afgelopen weekend zijn er meerdere verdachten aangehouden op verdenking van het helen van fietsen.

Een getuige had zaterdag aan het eind van de middag gezien dat een 27-jarige man, zonder vaste woon- of verblijf plaats, een fiets aan het stelen was. Hierop heeft hij de politie gebeld. De politie kon de man even later op de Hooigracht aanhouden op een andere gestolen fiets.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een 20-jarige man uit Oegstgeest aangehouden. De politie, die hem zag fietsen, hield de man staande, waarna de fiets als gestolen geregistreerd bleek te staan. De Oegstgeestenaar is hierop eveneens aangehouden.

Op zondag werd nabij de Ter Haarkade een 38-jarige Leidenaar aangehouden. Een getuige had de man de fiets zien stelen en heeft de politie gebeld. De man, die de fiets inmiddels had weggegooid, werd na onderzoek aangehouden.

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×