Pentekening van Dick Bakhuzen van den Brink, foto: PR.

Tweede bijeenkomst Filosofisch Café Leiden met expositie

Aanstaande zondag van 15.00 tot 17.00 uur vindt de tweede bijeenkomst plaats van het Filosofisch Café Leiden. Op 7juli jl herstartte dit initiatief van antropoloog en publicist Hans Feddema en trok ruim 30 belangstellenden. Het thema is deze keer: ‘Levenskunst gezien vanuit de AliFURU filosofie’, dat wordt ingeleid door Semuel Sahureka, directeur van de stichting ‘Saka Mese Nusa ALiFURU’. Aanmelden voor de lezing via: hansfeddema@gmail.com of tania.j.meira@gmail.com.

Op de begane grond van het pand aan de Nieuwstraat 10 is zaterdag en zondag een kleine expositie te zien van kunstenaars van de Leidsche Mondialen, Dick Bakhuizen van den Brink en Jacqueline Borg. Zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur staan de deuren open voor het publiek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×